Zoetermeer heeft cultuur, Zoetermeer heeft kunst, Zoetermeer is VEELZIJDIG!

Wederom wordt dit jaar, op initiatief van de gemeente Zoetermeer, de Publieksprijs voor Kunst & Cultuur toegekend.

De Zoetermeerse inwoners bepalen wie van de vijf genomineerde instellingen of personen de winnaar wordt van het Bronzen Visdiefje. Dit is de naam van het beeldje dat speciaal door de Zoetermeerse kunstenares Fieke Hordijk, voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur is vervaardigd.

De prijs is bestemd voor personen, groepen of instellingen die zich het afgelopen jaar in verrassend c.q. vernieuwend opzicht hebben onderscheiden ten opzichte van anderen op het gebied van Kunst en Cultuur. Naast het Bronzen Visdiefje ontvangt de winnaar ook een geldprijs. Er hangt dus heel veel af van de stem van de Zoetermeerse inwoners!

U kunt tot 1 december 2016 uw stem uitbrengen via de advertentie in het Streekblad en de Zoetermeer Dichtbij, de stemfolder of hieronder. Vanaf 10 november worden de genomineerden bekend gemaakt. Onder alle stemmers wordt een leuk avondje uit in het Stadstheater (theaterbonnen) verloot!

De feestelijke bekendmaking van de winnaar van de publieksprijs zal plaatsvinden op woensdag 7 december 2016 tussen 16:30 en 18:30 uur in CKC & partners, Leidsewallen 80. De uitreiking van de Publieksprijs is gratis toegankelijk voor iedereen.

Nominaties Publieksprijs Kunst & Cultuur 2016
Lees hieronder de informatie van de genomineerden.

Wolfram Querfurth
Wolfram Querfurth

Gaia Aikman
Gaia Aikman

Reinold Vugs
Reinold Vugs

René van Kooten
René van Kooten

WitteGinger
WitteGinger