Zoetermeer heeft cultuur, Zoetermeer heeft kunst, Zoetermeer is VEELZIJDIG!

Wederom wordt dit jaar, op initiatief van de gemeente Zoetermeer, de Publieksprijs voor Kunst & Cultuur toegekend.

Het publiek bepaalt wie van de vijf genomineerde instellingen of personen de winnaar wordt van het Bronzen Visdiefje. Dit is de naam van het beeldje dat speciaal door de Zoetermeerse kunstenares Fieke Hordijk, voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur is vervaardigd.

De prijs is bestemd voor personen, groepen of instellingen die zich het afgelopen jaar in verrassend c.q. vernieuwend opzicht hebben onderscheiden ten opzichte van anderen op het gebied van Kunst en Cultuur. Naast het Bronzen Visdiefje ontvangt de winnaar ook een geldprijs. Er hangt dus heel veel af van uw stem!

U kunt tot 1 december 2017 uw stem uitbrengen via het stembiljet in het Streekblad (9 november) en het Postiljon (16 november) of via deze website. Onder alle stemmers wordt een leuk avondje uit in het Stadstheater (theaterbonnen) verloot!

De feestelijke bekendmaking van de winnaar van de Publieksprijs zal plaatsvinden op woensdag 6 december vanaf 19:30 uur in 1892 Eten & Drinken, Dorpsstraat 74A. De uitreiking van de Publieksprijs is gratis toegankelijk voor iedereen.

Nominaties Publieksprijs Kunst & Cultuur 2017
Lees hieronder de informatie van de genomineerden.

Johannes Eichwald
Johannes Eichwald

Greg & Baud Productions
Greg & Baud Productions

José Koebrugge
José Koebrugge

Tobias Becker Hoff
Tobias Becker Hoff

Ateliers 1819
Ateliers 1819